joi, 3 ianuarie 2008

Gata frate cu playback-ul

E o noua moda sa te prefaci ca [,] canti..sa incerci sa-ti fraieresti fanii..care probabil inca iti mai cumpara albumele si nu le downloadeaza de pe dc++? Am observat, mai nou, ca si cei de la Proconsul fac playback :-j Nu ca as fie eu fana Proconsul, dar aveam un oarecare respect pentru ei..chiar daca Bodo are ddoar 10 clase :-j Dar totusi frate..sa te cobori la nivelul lu Guta sau tuturor proastelor gen Heaven sau alte shituri care mai apar peste noapte...e rusinos tare frate :-j
Am un deosebit respect pentru trupele rock, gen phoenix, iris, vitza, pasarea colibri [RIP Motzule] ori cargo.. Chiar merita termenul de 'trupa'..Pe langa faptul ca ai ditamai mandria sa ai toata discografia lor, ei chiar stiu sa cante frate si sa faca atmosfera...Fanii canta in acelasi timp cu ei, si cred ca te simti mandru sa vezi ca munca ta de atata timp chiar a dat rezultate...si publicul iti stie versurile si ritmul..
Ziceam mai devreme de astia care apar ca ciupercile dupa ploaie pe piata.. Bun frate..sa zicem ca stai 2-3 luni in studio si truchezi voci si chestii..ca sa sune cat mai bine, nu? Sa ii placa publicului,nu? Rahat frate..nu vii intr-un concert sa te faci de cacat, sa vezi cum te fluiera toti [asta pt fusta ta cat bikinii, nu voce buna sau ceva :-j] Fa frate muzica buna..care sa se cante si peste 10-20de ani..nu 'Libera la mare' sau 'Ard in flacari'. Ati auzit de Iris ori Phoenix? Stiti cati ani au aia pe scena? :-j Sau Deep Purple. Scorpions, Iron sau Eagles? N-o sa traiti voi atat timp cat o sa cante astia. Respect frate pentru muzica adevarata!!
http://www.youtube.com/watch?v=BguWMiPefKI

2 comentarii:

kristofer93 spunea...

Sa stii ca nu numai cei care canta rock pot canta bine, ci si altii.

De ex: Stefan Banica Jr, Voltaj....etc, etc..

Chibby spunea...

Si vrei sa spui ca Stefan Banica Jr sau voltaj nu canta rock? :-j
Si da, nu numai trupele rock pot face show live..si cele hip hop canta bine